آرویی، حسین اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
آرویی، حسین بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
ا
ابتهاج، فریبا تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
ابراهیمی تازه کندی، ربابه اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
ارجی، عیسی اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
اردکانی، الهام تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی زردآلو رقم "نوری" [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 448-459]
ارزانی، کاظم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی میوه برخی از ژنوتیپ های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
ارزانی، کاظم اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
ارشادی، احمد اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
اسماعیل پور، بهروز بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
اسمعیلی، محسن اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
اصغری، فرهاد بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
اصغری، محمدرضا تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
اقحوانی شجری، مهسا ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
الفتی، جمالعلی برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
امیدبیگی، رضا بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
امیرمرادی، شهرام تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
امیرنیا، رضا تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
اورعی، مهدی اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
ایمانی، علی اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
ب
بابایی، علیرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی میوه برخی از ژنوتیپ های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
بازگیر، عیدی تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
باقری، عبدالرضا بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
باقری، محمدحسن اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
برادران مطیع، جلال ارائه یک مدل ریاضی کاربردی به منظور برآورد استحکام تنه و ضریب اطمینان درختان با تاج گنبدی در مقابل نیروی باد [دوره 26، شماره 3، 1391]
بلندی، احمد رضا ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
بهروزی، رضا تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
بهزادی مقدم، ملیحه مطالعه ریشه زایی، برخی صفات کمی و آناتومیکی دو گونه حسن یوسف در غلظت های بالای دی اکسید کربن [دوره 26، شماره 3، 1391]
بوستانی، فردین تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
بیات، حسن تاثیر سیلیسیم بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی اطلسی ایرانی (Petunia hybrida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
بیرانوند، محمدرضا تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
پوربیرامی هیر، یونس بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
پیوست، غلامعلی برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
پیوست، غلامعلی تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
ت
تاج بخش، مهدی تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
تاجور، یحیی بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
تفضلی، عنایت اله تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
تفضلی، عنایت اله بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل برتجمع عناصر(Na ,K ) زیتون رقم روغنی [دوره 26، شماره 2، 1391]
تهرانی فر، علی تعیین نُرم های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیهای درختان چنار (Platanus sp.) در مشهد [دوره 26، شماره 1، 1391]
تهرانی فر، علی اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
تهرانی فر، علی تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
تهرانی فر، علی بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
تهرانی فر، علی بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
تهرانی فر، علی اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
ج
جعفری، نسا تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
جلیلی مرندی، رسول تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
جلیلی مرندی، رسول اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
چ
چمنی، اسماعیل بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
ح
حاجی امیری، ابوالمحسن اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
حاجی تقی لو، رامین تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
حاجی تقی لو، رامین اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
حاجی لو، جعفر ) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]
حسن آبادی، حسن ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
حسن پور اصیل، معظم اثرات کاربرد ترکیبات مختلف شیمیایی جهت افزایش عمر ماندگاری گل بریده گلایل (Gladiolus grandiflorum L.) رقم رز سوپریم [دوره 26، شماره 2، 1391]
حسن ساجدی، رضا بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
حسنی، عباس تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
حسنی، عباس بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
حسنی، محمدرضا اثرات کاربرد ترکیبات مختلف شیمیایی جهت افزایش عمر ماندگاری گل بریده گلایل (Gladiolus grandiflorum L.) رقم رز سوپریم [دوره 26، شماره 2، 1391]
حسینی، بهمن بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
حسینی، محمد بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
حسینی فرهی، سید مهدی تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
حقیرالسادات، بی بی فاطمه تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
حقیقی تاجور، فاطمه ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
حکم آبادی، حسین بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
حمیداوغلی، یوسف بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
حمیدی، حسن ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
حیدری، جلال بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
خ
خالقی، اسماعیل بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
خداپرست، سیداکبر برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
خرازی، سیده مهدیه اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
خرازی، سیده مهدیه بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
د
داوری نژاد، غلامحسین اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
داوری نژاد، غلامحسین تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی زردآلو رقم "نوری" [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 448-459]
دشتی، حسین اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
دولتی بانه، حامد تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
دولتی بانه، حامد اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
ر
ربی انگورانی، حسین اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
ربیعی، بابک برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
رجبی، محبوبه بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
رحمتی، میترا تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
رضائی، مهدی بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
رضوانی مقدم، پرویز اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
رضوانی مقدم، پرویز تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
رضوی، فرهنگ ) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]
روزبان، محمودرضا اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
روستا، حمیدرضا اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
روستا، حمیدرضا بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
س
ساریخانی، حسن اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
سبحانی، علیرضا بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
سعادتی، اکبر بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
سلاح ورزی، یحیی تاثیر سیلیسیم بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی اطلسی ایرانی (Petunia hybrida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
سلاح ورزی، یحیی اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
سلاح ورزی، یحیی اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
سلاح ورزی، یحیی تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
سمیع زاده، حبیب اله برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
سوری، محمد کاظم اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
سیدلر فاطمی، لیلا اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
سیدی، سید محمد اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
سیدی، فرامرز آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
ش
شاکری، محسن ارائه یک مدل ریاضی کاربردی به منظور برآورد استحکام تنه و ضریب اطمینان درختان با تاج گنبدی در مقابل نیروی باد [دوره 26، شماره 3، 1391]
شاه حسینی، رضا بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
شجاعیان، عبدالعلی بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی [دوره 26، شماره 2، 1391]
شریفی، احمد بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
شریفی اصل، رضا بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی [دوره 26، شماره 2، 1391]
شور، محمود تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
شور، محمود مطالعه ریشه زایی، برخی صفات کمی و آناتومیکی دو گونه حسن یوسف در غلظت های بالای دی اکسید کربن [دوره 26، شماره 3، 1391]
شور، محمود اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
شیخ پور آهندانی، میثم تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
شیران، بهروز بررسی روابط ژنتیکی ژنوتیپ های بادام زراعی و وحشی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD [دوره 26، شماره 1، 1391]
شیرانی، ابراهیم بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
شیرزاد، حبیب تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
ص
صادقی چروری، مرتضی بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
صحابی، حسین تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
صداقت کیش، زهره بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
صدیقی، اعظم اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
صفاریزدی، آزاده تأثیر غلظت های مختلف سلنیوم بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
صیدی، مهدی بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی [دوره 26، شماره 2، 1391]
طاهرخانی، آناهیتا اثر تنش خشکی بر عملکرد و صفات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید در منطقه تاکستان [دوره 26، شماره 2، 1391]
طباطبایی، سیدجلال ) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]
طباطبایی، سیدجلال اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
ع
عالم زاده انصاری، ناصر تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
عبادی، پرویز بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
عبادی، عباداله ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
عبدالهی مندولکانی، بابک تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
عرفایی، حسین تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
عروجعلیان، فاطمه تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
عزیزی، مجید تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
عزیزی، مجید تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی زردآلو رقم "نوری" [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 448-459]
عشقی، سعید بررسی نیاز سرمایی رقمهای انگور تجاری استان فارس [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 394-401]
علائی، شیما بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل برتجمع عناصر(Na ,K ) زیتون رقم روغنی [دوره 26، شماره 2، 1391]
علی رضالو، ابوالفضل اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
علیرضایی نغندر، مرتضی اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
علی نژادجهرمی، هادی بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
غ
غلامی، رحمت اله اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
غلامی، منصور اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
ف
فارسی، محمد تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
فارسی، محمد بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
فارسی، محمد بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
فاضل حلاجیثانی، محمد تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه [دوره 26، شماره 2، 1391]
فتاحی مقدم، جواد تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه [دوره 26، شماره 2، 1391]
فتوحی قزوینی، رضا بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
فرخی، جواد بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
فرهادی، نسرین اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
فرهمند، همایون اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
فلاحی، اسماعیل اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
فلاحی، جبار ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
فلاحی، حسین علی آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
فیضی، حسن تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
فیضی اصل، ولی تعیین نُرم های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیهای درختان چنار (Platanus sp.) در مشهد [دوره 26، شماره 1، 1391]
فینی دخت، سید رسول تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
ق
قاسم نژاد، محمود تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
قربانی، رضا اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
ک
کاوسی، بیژن تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
کریمی، حمیدرضا بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
کلاته جاری، سپیده تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
کمالی، مریم اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
کمالی، مریم تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
کمری، سهیلا تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
کیانی، داوود بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
کیانی، صغری بررسی روابط ژنتیکی ژنوتیپ های بادام زراعی و وحشی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD [دوره 26، شماره 1، 1391]
گ
گاراژیان، مهدی بررسی نیاز سرمایی رقمهای انگور تجاری استان فارس [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 394-401]
گردکانه، محمد اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
گلچین، احمد اثر تنش خشکی بر عملکرد و صفات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید در منطقه تاکستان [دوره 26، شماره 2، 1391]
گلچین، احمد بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
گلدانی، مرتضی اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
گلدانی، مرتضی تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
گلدانی، مرتضی مطالعه ریشه زایی، برخی صفات کمی و آناتومیکی دو گونه حسن یوسف در غلظت های بالای دی اکسید کربن [دوره 26، شماره 3، 1391]
گلرنگ، محمد اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
گنجعلی، علی تأثیر غلظت های مختلف سلنیوم بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
گیتی، علیرضا بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی [دوره 26، شماره 2، 1391]
ل
لاهوتی، مهرداد تأثیر غلظت های مختلف سلنیوم بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
متاعی، سمیرا تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
محسنی، سید هدایت تعیین نُرم های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیهای درختان چنار (Platanus sp.) در مشهد [دوره 26، شماره 1، 1391]
محمد نژاد، یونس آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
محمودنیا میمند، محسن بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
مرتضوی، سید نجم الدین بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
مرعشی، سید حسن بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
مستوفی، یونس تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
مصطفوی، مصطفی بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
مظفری، علی اکبر اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
معاون، جمشید ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
معلمی، نوراله بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
ملکی لجایر، حسن بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
مهربخش، محمد مهدی ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
موسوی، سیدکریم تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
موسوی، سید محمدجواد اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
موسوی، سید نعمت اله تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
میرابی، الهه اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
میردهقان، سید حسین اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
میردهقان، سید حسین اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
میرزایی، مجید بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
میرشمسی کاخکی، امین بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
ن
نادری، روح انگیز تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
نباتی، جعفر اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
نجف زاده، رقیه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی میوه برخی از ژنوتیپ های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
نستری نصرآبادی، حسین بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
نصیری محلاتی، مهدی اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
نعمتی، زهرا بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
نعمتی، سید حسین تاثیر سیلیسیم بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی اطلسی ایرانی (Petunia hybrida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
نعمتی، سید حسین ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
نعمتی، سید حسین بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
نعمتی، سید حسین اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
نعمتی، سید حسین بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
نعمتی، سید حسین بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
ه
هادوی، ابراهیم بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
هاشمی، مریم اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
ی
یزدیان، فاطمه تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
یوسف زاده، حسین تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد